Virksomhedsrengøring i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Savner du at møde ind til 100% rengjorte og indbydende lokaler i din virksomhed og har du overvejet virksomhedsrengøring?

Hos DS Rengøring tilbyder vi professionel virksomhedsrengøring. Vi ved, at en god start på dagen er katalysatoren for en effektiv arbejdsdag. Når vi fjerner skidt, snavs og pletter fra arbejdspladsen, så går vi grundigt til værks. På den måde kan I møde ind til et rent og imødekommende miljø.

Vi forstår, at alle virksomheder har forskellige rengøringsbehov – også din. Derfor tilbyder vi individuelt tilrettelagte rengøringspakker, der giver jer de absolut bedste resultater og et sundt arbejdsklima.

Få et tilbud

Derfor bør du vælge os til at stå for virksomhedsrengøring

Når vi gør rent i din virksomhed, er det for at udføre et professionelt stykke arbejde. Det betyder, at vi er hurtige og effektive. Vi bekæmper skidt og snavs uden at være til gene for jeres medarbejdere. 

I får ro til at koncentrere jer om jeres arbejde. Imens sørger vi for at nullermænd, støvmider, grimme lugte og meget mere bliver øjeblikkeligt afbrudt i deres forplantning og fjernet fra jeres arbejdsmiljø med hård hånd. 

Med virksomhedsrengøring får I en ren arbejdsplads

Man kan ikke gå på arbejde uden sine lunger. Og dine lunger har krav på ren luft. Desværre kan særligt støv som papirstøv, pollen, hudskæl, mikroorganismer og kemiske partikler svæve gennem luften. Dette kan resultere i alt fra irriterede øjne og slimhinder, til astma eller støvallergi (kilde: HK om indeklima).​

Grundig virksomhedsrengøring er med til at sikre god luftkvalitet, så der ikke hvirvler støvbomber og partikelcocktails i luften.

​For nogle er fænomenet støv noget, de aldrig bemærker, mens andre har svært ved at opholde og koncentrere sig i miljøer, der ikke er ordentligt rengjorte. Årsagen er, at vi alle reagerer forskelligt på støvet, hvorfor det er en god helgardering at sikre et ordentligt indeklima.

​Når du bestiller virksomhedsrengøring hos DS Rengøring i Århus, er grundig og ordentlig rengøring nøgleord. Vi kommer omkring tæpper, reoler, borde, møbler og andet, der samler på støv, ligesom vi naturligvis også sørger for rene toiletforhold, kan klare kantineoprydning, pudse og polere – og alle de andre ting, vi sammen aftaler.

Kontakt os og hør mere om vores virksomhedsrengøring

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for rengøringen i din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning med rengøringen af din virksomhed.

Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.