Malerarbejde ved fraflytning i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Skal du flytte fra din lejlighed, og mangler du nogen til at udføre malerarbejdet?

Så kan vi hos DS Rengøring stå for malerarbejdet i din gamle bolig. Vi har mange års erfaring, og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Og vi kan naturligvis også hjælpe dig med dit malerarbejde i led med din fraflytning. Hos os betaler du ikke ekstra for kvalitet, pålidelighed og service. Vi ønsker tilfredse kunder og derfor er det en selvfølge for os. 

Få et tilbud

Derfor skal du vælge os til at stå for malerarbejde

Hos DS Rengøring er vi specialister i malerarbejde i led med fraflytning. Vi ved det kan være en uoverskuelig og tidskrævende opgave at både skulle flytte og stå for malerarbejdet selv. Vi klarer malerarbejdet, så du kan fokusere på alle de andre opgaver, der er i forbindelse med din flytning.

Vi tilbyder at male vægge, lofter og hvad der ellers skal males inden fraflytning. Vi er omhyggelige i vores arbejde, og vi står altid 100% inde for det. Når du lader en professionel klare jobbet, så er du sikker på, at der er valgt de rette materialer og brugt de rette redskaber og teknikker. 

Samlet løsning i led med fraflytning

Vi sørger for professionelt malerarbejde i din gamle bolig. Derudover kan vi også hjælpe dig med effektiv flytterengøring. Så er boligen pæn og ren, når den nye lejer flytter ind. Når både rengøringen og malerarbejdet er i orden, har du også større chance for at få mere at dit indskud tilbage, når du fraflytter lejligheden. 

Hvad koster vores malerarbejde i led med fraflytning?

Når det kommer til prisen på malerarbejde, så er prisen meget afhængig af forskellige faktorer som blandt andet:

  • Hvor stor er lejligheden?
  • Hvor mange elementer skal males?

For at få en mere konkret pris bør du kontakte os. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi sammensætter gerne den helt rigtige servicepakke, som dækker dit behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for malerarbejdet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning med malerarbejde i led med fraflytning.

Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

malerarbejde