Flytterengøring i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Skal du flytte og har du brug for flytterengøring?

Så lad DS Rengøring stå for arbejdet. Vi tilbyder professionel flytterengøring af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe med rengøringen i løbet af din flytning.

Så søger du et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til at varetage flytterengøringen, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et tilbud på flytterengøring

Med flytterengøring kan du trygt aflevere lejligheden

Hvis du ønsker at aflevere din lejebolig eller lejlighed så ren som overhovedet muligt, lad os varetage opgaven. Når man skal flytte fra en lejlighed, lejebolig eller andet, har man en masse tanker, og rengøringen er ikke nødvendigvis det man ser mest frem til.

Med professionel rengøring efter flytning slipper du for at skulle tænke på rengøringsarbejdet i forbindelse med din flytning. Når du vælger DS Rengøring til at stå for rengøringen, kan du være sikker på, at der bliver gjort helt rent. Vi sørger for at rengøre i alle hjørner og på alle overflader, så du roligt og med god samvittighed kan aflevere dine nøgler til din udlejer.

Få godkendt dit lejemål med rengøring efter flytning

Mange udlejere har det kriterie, at når man afleverer sit lejemål så skal det være i fuldstændig rengjort stand. Det vil sige at alt f.eks. skidt og fedt skal fjernes fra ovnen, at badeværelset skal afkalkes, og at de øverste hylder skal være fri for støv. Der er mange elementer der skal rengøres, hvilket kan virke overvældende og tidskrævende.

Hvis man ikke selv sørger for at få rengjort sit lejemål, så vil udlejer selv finde et rengøringsfirma, hvilket man selv betaler for via sit depositum. Hvis du vælger at få DS Rengøring til at stå for rengøringen efter flytning, får du en billigere løsning, som ikke går ud over dit depositum.

Med vores mange års erfaring kan vi altid garantere et stykke arbejde af høj kvalitet, som efterlader dit lejemål fuldstændig rent.

Flytterengøring pris

Når der kommer til prisen på flytterengøring, så ved vi, at der sjældent er to lejligheder der er helt ens. Derfor er der heller ikke to priser, der er helt ens. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor er lejligheden?
  • Hvor beskidt er lejligheden inden vi begynder arbejdet?

For at få en konkret pris på flytterengøring, så anbefaler vi at du kontakter os. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi indgår altid i en løbende dialog med kunden.

Kontakt os og hør mere om flytterengøring

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for flytterengøringen, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning med flytterengøring.

Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.