Kontorrengøring i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Er I på udkig efter et kompetent rengøringsfirma til stå for jeres kontorrengøring?

Så står vi hos DS Rengøring klar til at varetage opgaven. Vi tilbyder professionel kontorrengøring til virksomheder i om omkring Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Vi har mange års erfaring og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig og din virksomhed.

Få et tilbud på kontorrengøring

Effektiv kontorrengøring giver bedre indeklima

Kontoret er muligvis ikke kendt for at være det mest farlige sted i det danske erhvervsliv. Sandheden er dog, at der gemmer sig både støv- og bakteriebomber, der let kan sprede sig og kan gøre de ansatte syge. 

Hos DS Rengøring sikrer vi professionel kontorrengøring i Aarhus, Randers og Horsens, hvor vi tager kampen op med både støv og bakterier. På den måde kan vi garantere et indbydende, og ikke mindst sundt arbejdsmiljø - og så endda til gode priser. 

Med kontorrengøring sparer du på sygedagene

Et grundigt rengjort kontormiljø minimerer risikoen for bakteriespredning og unødvendige sygedage hos medarbejderne. Grundig kontorrengøring er derfor essentielt for det sunde indeklima, hvor spredningen af bakterier er reduceret og de ansatte i virksomheden ikke får behov for unødvendig sygdom.

Læs mere om virksomhedsrengøring

Kontorrengøring helt efter dine behov

Det er dine behov, der er i centrum hos os, når det kommer til rengøring af kontor. Derfor sammensætter vi en servicepakke, der matcher alle dine ønsker.

​Vi tilbyder almindelig kontorrengøring til både små og store virksomheder. VI kan varetage rengøringsservice, der f.eks. også inkluderer oprydning i kantinen, pudsning af ruder og glaspartier samt meget andet.​

Vores rengøringsarbejde tager afsæt i nøgleordene kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og hygiejne – og udføres af toptrænet personale med adgang til effektivt udstyr og miljøvenlige rengøringsprodukter.

Støv skaber et dårligt arbejdsklima

Foruden at komme omkring overflader, sørger vi naturligvis for at få fjernet støv. Vi kender alle støv, men vidste du, at støv er en uhyggelig cocktail af alt fra mikroorganismer til hudskæl, fibre fra tøj, små sandkorn, rester fra hår samt partikler fra røg og os?

​Den store sammenblanding i støvet er medvirkende til, at det kan irritere øjne og luftveje eller nedsætte vores velvære ved at fremprovokere støvallergier, hovedpine m.m.

Hvad er prisen på vores kontorrengøring?

Vores priser afhænger af omfanget af aftalen og naturligvis af arealet af kontoret. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi sammensætter gerne den helt rigtige servicepakke, som dækker jeres behov. Det sker i samarbejde med jer samt i en løbende dialog.

Kontakt os og hør mere om vores kontorrengøring

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for rengøringen af jeres kontor, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning med rengøring af kontor.

Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.