Vinduespolering i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Ønsker du at få rene vinduer uden striber? Så lad DS Rengøring stå for vinduespoleringen hos dig. Hos os har vi den faglige stolthed i højsæde og vi efterlader altid dine vinduer skinnende rene - både indvendig og udvendig. 

Trænger facaden eller taget til algebehandling, så tag og facade står lige så pæn, som de nyligt rengjorte vinduer, så hjælper vi også med det. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til netop den rengøringsløsning, som du har brug for.

Få et tilbud på vinduespolering

Professionel vinduespolering

Når vi løser opgaver med vinduespolering, gør vi brug af vores specialudstyr og lift for, at vi på den måde kan rengøre vinduer fra kælder til kvist på alle bygninger. Vores professionelle vinduespolerer har mange års erfaring med rengøring af vinduer, vinduesrammer, glasfacader og glasbeklædninger i alle afskygninger. 

Hos DS Rengøring sørger vi for at tilbyde professionel vinduespolering uden, at du som kunde skal betale ekstra for kvalitet, pålidelighed og service. Det er også vigtigt for os at have en personlig kontakt med vores kunder for, at vi bedst kan dække kundens behov. 

Vinduespolering for private og erhverv

Uanset om du ønsker vinduespolering i dit private hjem eller i din virksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi sørger altid for rene vinduer uden striber uanset, om det er vinduespolering hos private eller erhverv. Vores specialudstyr til vinduespolering er med til, at vi kan sørge for, at du har rene vinduer både inde og ude hele vejen rundt om bygningen. 

Hør mere om vores priser på vinduespolering

Vil du vide mere om vores arbejde eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på vinduespolering, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi står klar til at lægge et uforpligtende besøg forbi dig for at kunne give en god pris på vinduespolering. Vi kan kontaktes på telefon +45 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular