Algebehandling af fliser, tag og facade i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Er du plaget af alger på tag, facade eller fliser? DS Rengøring står klar til at hjælpe dig med rens og algebehandling. Vi har allerede mange tilfredse kunder, både private og erhverv, i området omkring byerne Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. 

Ønsker du total rengøring af bygningen udvendig, tilbyder vi også vinduespolering. Vi er til rådighed til en snak om, hvilken rengøringsløsning, der er den bedste for dig, så vi bedst muligt får afdækket dine behov. Det tror vi på giver tilfredshed hos vores kunder. 

Få et tilbud på algebehandling

Stor erfaring med algebehandling

Vi har flere års erfaring med alle former for algebehandling. Vi er et seriøst og professionelt firma med kompetente medarbejdere, som lægger vægt på kvalitet og effektivitet ved enhver form for algebehandling. Samtidig lægger vi vægt på stabilitet og ærlighed, og derudover har vi naturligvis konkurrencedygtige priser.

Algebehandling af tag, facader og fliser

Vi foretager algebehandling af både tag, facader og fliser. Algerne trives i det fugtige miljø og får overfladerne til at se misligholdte og gamle ud. Dertil kan terrasser blive helt glatte at gå på. Derfor synes vi, at det er vigtigt, at man kommer algerne til livs, så man igen kan nyde pæne og velholdte omgivelser. 

Vores priser på algebehandling

 • Algebehandling af tag op til 200 m2
  ​– kr. 995,- plus moms
 • ​Algebehandling af facader/vægge op til 200 m2
  ​– kr. 995,- plus moms
 • ​Algebehandling af belægningssten
  ​– kr. 4,95,- pr. m2
  ​– dog minimum kr. 990,- plus moms

Kontakt os og hør mere om vores algebehandling

Har du brug for at vide mere om, hvad vi tilbyder indenfor algebehandling, så kontakt os gerne. Vi står klar til at tage en snak om dine behov og kommer gerne med et uforpligtende tilbud med en pris på algebehandling uanset om det gælder tag, facade eller fliser.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 30 25 27 54 eller sende en mail til ds@dsrengoring.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.