Algebehandling af fliser, tag og facade i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Er du plaget af alger på tag, facade eller fliser? DS Rengøring står klar til at hjælpe dig med rens og algebehandling. Vi har allerede mange tilfredse kunder, både private og erhverv, i området omkring byerne Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. 

Ønsker du total rengøring af bygningen udvendig, tilbyder vi også vinduespolering. Vi er til rådighed til en snak om, hvilken rengøringsløsning, der er den bedste for dig, så vi bedst muligt får afdækket dine behov. Det tror vi på giver tilfredshed hos vores kunder. 

Få et tilbud på algebehandling

Stor erfaring med algebehandling

Vi har flere års erfaring med alle former for behandling mod alger. Vi er et seriøst og professionelt firma med kompetente medarbejdere, som lægger vægt på kvalitet og effektivitet ved enhver form for behandling mod alger. Samtidig lægger vi vægt på stabilitet og ærlighed, og derudover har vi naturligvis konkurrencedygtige priser.

Algebehandling af tag, facader og fliser

Vi tilbyder professionelle behandlinger mod alger på en række forskellige overflader, herunder tage, facader og fliser. Alger er en uønsket vækst, der trives i fugtige miljøer, og som kan gøre at selv de mest velholdte bygninger og udendørs områder ser misligholdte og gamle ud. Det er ikke kun et æstetisk problem, da algerne også kan forårsage glatte overflader, som kan udgøre en sikkerhedsrisiko for fodgængere.

Vi har erfaring med at fjerne alger fra en lang række forskellige overflader, og vores professionelle metoder sikrer, at algerne fjernes effektivt, samtidig med at overfladen ikke beskadiges. Vores behandlinger er skånsomme og miljøvenlige og efterlader overfladerne med en ren og frisk fornemmelse.

Vores behandlinger er tilgængelige for både private og virksomheder, og vi tilpasser vores behandlingsmetoder til de enkelte behov. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en service af høj kvalitet, og vores mål er altid at efterlade vores kunder med pæne og velholdte omgivelser, som de kan nyde i lang tid fremover.

Vores priser på algebehandling

 • Algebehandling af tag op til 200 m2
  ​– kr. 995,- plus moms
 • ​Algebehandling af facader/vægge op til 200 m2
  ​– kr. 995,- plus moms
 • ​Algebehandling af belægningssten
  ​– kr. 4,95,- pr. m2
  ​– dog minimum kr. 990,- plus moms

Kontakt os og hør mere om vores algebehandling

Har du brug for at vide mere om, hvad vi tilbyder indenfor behandlinger mod alger, så kontakt os gerne. Vi står klar til at tage en snak om dine behov og kommer gerne med et uforpligtende tilbud med en pris uanset om det er taget, facaden eller fliserne der skal behandles mod alger.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 30 25 27 54 eller sende en mail til ds@dsrengoring.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.