Professionel ejendomsservice​ i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Søger du ejendomsservice, som kan tage ansvaret for dine områder god kvalitet til en fair pris. Vi er i forvejen fast samarbejdspartner hos flere lokale ejendomme i Aarhus, Silkeborg og Skanderborg. Vi sørger for at finde frem til den helt rigtige løsning for ejendomsservice, som passer til dig. Dette, tror vi på, giver tilfredshed hos vores kunder. 

Ønsker du, at din ejendomsservice skal inkludere vinduespolering, så hjælper vi også med det. På den måde har du mulighed for at få en komplet løsning til rengøring og service i dine ejendomme. 

Professionel ejendomsservice

Når du vælger DS Rengøring til at stå for ejendomsservice af dine ejendomme er du garanteret dygtig og kvalificeret arbejdskraft. Vi sørger altid for, at dine ejendomme er under kærlig behandling af vores professionelle og uddannede personale. Derudover anvender vi moderne og effektivt udstyr, som er med til at sikre vores gode resultater.

Vi sørger for, at du kan nyde pæne og velplejede inde- og udearealer og dette klarer vi selvfølgelig med miljøvenlige produkter. Vi sørger også for, at vi har et mødestabilt og grundigt personale, som altid afleverer pæne og præsentable løsninger. 

Vi hjælper med alt inden for ejendomsservice

Uanset om du ønsker ejendomsservice, som er med traditionel rengøring, fx trappevask og fejning, eller med specialopgaver som højderengøring og graffitirens, så kan vi hjælpe dig. Vi tror på, at kvalitet og hygiejne er med til at sørge for rene omgivelser på dine ejendomme.

Dette er med til at bringe smilet frem hos beboerne, når de bliver positivt påvirket af deres omgivelser. 

Hør mere om vores priser på ejendomsservice

Har du spørgsmål omkring ejendomsservice eller ønsker du at høre mere om vores priser, så tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor ejendomsservice. Vi kan kontaktes på ved at ringe på telefon +45 30 25 27 54 eller ved at sende en mail til ds@dsrengoring.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.