Professionel ejendomsservice​ i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Søger du ejendomsservice, som kan tage ansvaret for dine områder - god kvalitet til en fair pris?

Hos DS Rengøring er vi i en fast samarbejdspartner hos flere lokale ejendomme i Aarhus, Silkeborg og Skanderborg. Vi sørger for at finde frem til den helt rigtige løsning for ejendomsservice, som passer til dig. Dette, tror vi på, giver tilfredshed hos vores kunder. 

Ønsker du, at din service af din ejendom skal inkludere vinduespolering, så hjælper vi også med det. På den måde har du mulighed for at få en komplet løsning til rengøring og service i dine ejendomme. 

Få et tilbud

Professionel ejendomsservice

Når du vælger DS Rengøring til at tage sig af servicen af dine ejendomme, kan du være sikker på at få dygtig og kvalificeret arbejdskraft. Vi er dedikerede til at give dine ejendomme den bedst mulige behandling ved at ansætte professionelle og uddannede medarbejdere. Vi anvender moderne og effektivt udstyr, som er med til at sikre, at vores arbejde altid lever op til de højeste standarder.

Vi sørger altid for at levere velplejede inde- og udearealer, som du kan nyde, og vi gør det selvfølgelig med miljøvenlige produkter. Vi tager vores ansvar for miljøet alvorligt og sørger altid for at benytte produkter, der er skånsomme mod naturen og samtidig sikrer, at dine ejendomme ser rene og pæne ud.

Vi hjælper med alt inden for ejendomsservice

Uanset om du ønsker ejendomsservice, som er med traditionel rengøring, fx trappevask og fejning eller med specialopgaver som højderengøring og graffitirens, så kan vi hjælpe dig. Vi tror på, at kvalitet og hygiejne er med til at sørge for rene omgivelser på dine ejendomme.

Dette er med til at bringe smilet frem hos beboerne, når de bliver positivt påvirket af deres omgivelser. 

Hør mere om vores priser på ejendomsservice

Har du spørgsmål omkring ejendomsservice eller ønsker du at høre mere om vores priser, så tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor ejendomsservice. Vi kan kontaktes på telefon 30 25 27 54 eller ved at sende en mail til ds@dsrengoring.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.