Profil

Hos DS Rengøring betaler du som kunde ikke ekstra for kvalitet, pålidelighed og service.

DS Rengøring er et privatejet firma og er stiftet af Dennis Schulze, som har mange års erfaring fra sin tidligere lederstilling indenfor professionel rengøring og vinduespolering.

DS Rengøring er et seriøst og professionelt firma, som udfører erhvervsrengøring, vinduespolering og special opgaver efter kundens ønsker og behov, hvilket gør at du som kunde kun behøver én leverandør til dine daglige rengørings behov.

Hos DS Rengøring har vi mange kompetente medarbejdere som alle har flere års erfaring indenfor rengøring og som netop formår at leve op til DS Rengøring motto:

”Hos DS Rengøring betaler du som kunde ikke ekstra for kvalitet, pålidelighed og service – dette er for os en selvfølge.”

Samtidig stiller DS Rengøring krav til at alle ansatte har en ren straffeattest, taler dansk og kan skrive dansk, for at opnå et højt service niveau overfor vores kunder.

Vort personale har tavshedspligt for så vidt angår kundens forhold. Nøgler og alarmkoder opbevares og håndteres med den allerstørste omhu.

DS Rengøring vægter den personlig kontakt til kunderne højt og vi ved at ingen firmaer er ens – netop derfor samarbejder vi med jer for at sammensætte den helt rigtige og komplette servicepakke, som dækker jeres behov og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

DS Rengøring er kendt for, ikke mindst vores punktlighed og kvalitet, men også for den gode personlige kontakt til vores kunder.​