Rengøring for boligforeninger i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Ønsker din boligforening at gøre et godt indtryk i led med rengøring?

Så kontakt DS Rengøring. Vi tilbyder professionel rengøring til boligforeninger i om omkring Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Vi har mange års erfaring og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig og din boligforening.

Så hvis din boligforening mangler et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til at stå for rengøringen, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et tilbud på rengøring

God rengøring er vigtigt i en boligforening

Enhver beboer i en boligforening ønsker at bo et sted, hvor trapperne er rene, vaskerummet ser pænt og indbydende ud, og at der ikke hænger spindelvæv fra lamper og lofter. Pæne og imødekommende områder og lokaler er langt mere eftertragtede af eksisterende lejere og potentielle lejere.

Lad os stå for rengøringen i jeres boligforening

DS Rengøring sikrer, at jeres ejendom altid fremstår ren og præsentabel. Med DS Rengøring får du en stabil og erfaren samarbejdspartner, der lægger vægt på kvalitet og grundighed.

Vi tilrettelægger en fleksibel ejendomsservice, der passer til jeres behov og tager højde for årstidernes skiftende krav til rengøringen. Vi ved, at en god dialog er vejen frem mod et godt resultat. Derfor sørger vi for, at det altid er de samme medarbejdere, der udfører arbejdet i jeres ejendom.

Kontakt os og hør mere om vores rengøring for boligforeninger

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for rengøringen i din boligforening, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning med rengøring for boligforeninger.

Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.