Erhvervsrengøring i Aarhus

Når du lader DS Rengøring stå for erhvervsrengøring i din virksomhed, så sørger vi altid for, at din virksomhed altid har rene og indbydende lokaler. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvordan lokalerne ser ud, når dine medarbejdere møder ind, eller når dine vigtige samarbejdspartnere kommer på besøg. Udover Aarhus, så udfører vi også erhvervsrengøring i Skanderborg og Silkeborg.

Ønsker du, at vi skal stå for vinduespolering samtidig med den generelle rengøring, så er vi også klar til at hjælpe dig med det. Vi bestræber os på at sammensætte netop den rengøringsløsning, som din virksomhed har brug for.

Få et tilbud på erhvervsrengøring

Daglig eller ugentlig erhvervsrengøring?

Vi forstår, at din virksomhed er unik og har forskellige behov, når det kommer til rengøring. Derfor tilbyder vi fleksible løsninger, der kan tilpasses din virksomheds krav og ønsker. Vores professionelle team af rengøringsfolk kan udføre daglig eller ugentlig rengøring af din virksomhed, alt efter hvad der passer bedst for dig og din arbejdsplads.

Vi vil gerne samarbejde med dig for at finde frem til det optimale interval for rengøring af din virksomhed, så vi kan sikre, at arbejdspladsen altid fremstår pæn og ren. Dette kan omfatte alt fra støvsugning og affaldshåndtering til desinficering af overflader og toiletter.

Vi tager også ansvar for miljøet og bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler i vores arbejde. Disse midler er effektive til at opløse og fjerne skidt og snavs. Samtidig er de med til at skåne miljøet og mennesker. Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid ved at minimere brugen af kemikalier og tage hensyn til den verden, som vi lever i.

Erhvervsrengøring kan øge effektiviteten

Når du som virksomhed sørger for at få regelmæssig rengøring i din virksomhed, så forsikrer du dine medarbejdere for, at de har en sundt og rent miljø at arbejde i. Er arbejdspladsen ikke ren, kan dine medarbejdere opleve gener som eksempelvis hovedpine eller de kan udvikle støvallergi. Med en grundig rengøring er du med til at forhindre disse gener og på den måde kan det øge effektiviteten hos dine medarbejdere.

Få en pris erhvervsrengøring til din virksomhed

Har du spørgsmål som du ønsker besvaret eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på erhvervsrengøring i din virksomhed, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dig. Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular