Gulvafslibning i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Er dine gulve blevet slidte og trænger de til gulvafslibning?

Så kan vi hos DS Rengøring varetage opgaven. Vi tilbyder professionel gulvafslibning af høj kvalitet, så du kan få flotte gulve igen. Vi har mange års erfaring og har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Vi kan naturligvis også hjælpe afslibning af netop dine gulve.

Så søger du et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til at varetage afslibningen af dit gulv, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et tilbud

Lad de professionelle stå for gulvafslibning

Gulvafslibning er ikke en opgave som enhver kan gå i gang med. Der kræver at man har kompetencerne, samt de professionelle maskiner til at varetage opgaven. Vi vil derfor til enhver tid anbefale, at du lader de professionelle foretage afslibning af gulvet.

Hos DS Rengøring har vi både kompetencerne og maskinerne. Vi er altid omhyggelige når vi udfører afslibning af gulve. Vi sikrer altid et smukt og veludført slutresultat, som du vil have glæde af i mange år. Vi ønsker altid, at vores kunder skal have en god oplevelse, når de vælger os som samarbejdspartner. 

Gulvafslibning er en god investering

Når man vælger at få lavet en afslibning af gulvet, får man ikke kun smukke gulve igen. Man laver også en god investering. Da gulvet er et af de elementer i hjemmet det bliver brugt mest og konstant bliver udsat for slid, så er det ikke så overraskende, at gulvene vil komme til at se brugte ud med tiden.

Når du vælger at investere i en gulvafslibning, er du med til at give dine gulve nyt liv, så de ser ud som om de var nylagte. 

Pris gulvafslibning

Når det kommer til selve prisen på gulvafslibning, så ved vi at der sjældent er to gulve, der er helt ens. Det betyder også, at der ikke er to priser der er helt ens. Prisen afhænger blandt andet af:

  • Hvor stort er det gulv det skal slibes?
  • Hvor gammelt er gulvet?

For en helt konkret pris på gulvafslibning anbefaler vi at du kontakter os. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi indgår altid i en løbende dialog med kunden, så der ikke opstår nogen overraskelser.

Kontakt os og hør mere om gulvafslibning

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for afslibningen af dine gulve, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning med afslibning af gulv.

Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.