Trappevask i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Hvis du ønsker smukke og rene trapper, så har du brug for trappevask.

Heldigvis står vi hos DS Rengøringklar til at varetage opgaven. Vi tilbyder vores trapperengøring i og omkring Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Vi har mange års erfaring og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder med trapperengøring. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med rengøring af dine trapper.

Så hvis du mangler et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til at stå for rengøringen af dine trapper, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et tilbud på trappevask

Lad os stå for opgaven med trappevask

Hvis du gerne vil slippe for at skulle vaske dine trapper, så overtager vi hellere end gerne opgaven. Vi varetager den tidskrævende opgave, så du ikke behøver at løfte en finger. Det kan være en meget tidskrævende opgave at holde en opgang ren, når der er mange beboere, der færdes på trapperne i løbet af dagen.

Trapperne er ofte en af de første ting man ser, når man træder ind i en opgang. Hvis man bliver mødt af en ren og vedligeholdt opgang, så afspejler det et langt behagelige omgivelser, og det giver også et godt førstehåndsindtryk til dine gæster.

Fordele ved jævnlig trappevask

Når man får vasket sine trapper én gang om ugen, så vil man opleve fordele såsom:

  • Med rene trapper vil opgangen mm. blive langt mere indbydende
  • Når trappen holdes vedlige, vil der også være mindre risiko for, at der sker skader
  • Rene trappe er også mere attraktive for potentielle lejere

Kontakt os og hør mere om vores trappevask

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for rengøring af dine trapper, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.