fritvalgsordning

DS Rengøring er dedikeret til at hjælpe dig med alle praktiske opgaver i dit hjem, samtidig med at vi sikrer, at du får den personlige omsorg, du fortjener.

Vores dygtige team er specialiseret i at levere en omfattende rengøringsservice, der efterlader dit hjem skinnende rent og indbydende.

Vi forstår vigtigheden af at skabe et hjem, hvor du føler dig veltilpas og tryg. Vores mål er at give dig den bedste hjælp muligt.

Med os kan du forvente en personlig og professionel service, der forvandler dit hjem til et sted, hvor du kan slappe af og nyde livet uden bekymringer.

Velkommen til en verden af praktisk
hjælp og personlig omsorg!

Kontakt os
22 82 83 21

Hos DS Rengøring har vi en vision om at være Danmarks mest attraktive leverandør inden for praktisk hjælp. Vi vil yde professionel og vedkommende hjælp til de borgere, der vælger os.

Hos DS Rengøring, kan du få hjælp til praktiske gøremål og socialt samvær når du har brug for det. Vores dygtige folk er alle mennesker med hænderne, hovedet og hjertet på det rette sted, som ønsker at gøre en forskel.

Praktisk hjælp til ældre og andre borgere bygger på de samme værdier som i resten af DS Rengøring. Vi sætter en ære i høj faglighed, personlig service og har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for dig. Derfor møder du de samme kendte ansigter, hver gang vi kommer i dit hjem.

Hos DS Rengøring ønsker vi at hjælpe dig bedst muligt i forhold til dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag på telefon 2282 8321, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for praktisk hjælp i hjemmet.

Vi elsker vores arbejde,
og vi er gode til det!