Facaderens i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Er din facade blevet kedelig at se på og er det blevet tid til facaderens?

Så kan vi hos DS Rengøring hjælpe dig. Vi tilbyder professionel facaderens af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Vi kan derfor naturligvis også rense din facade.

Så søger du et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til at varetage rensningen af din facade, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et tilbud på trappevask

Derfor bør du få lavet facaderens

Når du får lavet facaderens af din bygnings facade, så kan det gøre en stor forskel. Facaden er en af de første indtryk, som dine gæster vil få, når de besøger bygningen. Det er derfor enormt vigtigt, at den ser pæn og vedligeholdt ud. Når facaden er ren og velholdt, så vil helhedsbilledet af bygningen være langt mere indbydende og positiv end hvis den var beskidt og misvedligeholdt.

Hvis din facade bliver inficeret at alger og mos, så har facaden svært ved at blive tør. Hvis facaden får frost, så vil de fugtige rødder udvide sig, hvilket vil resultere i små revner i belægningen. Når du får lavet facaderens, får du ikke kun en flot og pæn facade, men også en forlængelse af facadens levetid. Der kan derfor være en økonomisk fordel i at vedligeholde sin facade. 

Læs mere om algebehandling

Hvad koster facaderens?

Når det kommer til prisen på facaderens, så ved vi, at der ikke er to opgaver, der er helt ens. Der er derfor heller ikke to priser der er helt ens. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor en facade er der tale om?
  • Skal der også foretages algebehandling?

For at få en konkret pris, så anbefaler vi at du kontakter os. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi indgår altid i en løbende dialog med kunden.

Kontakt os og hør mere om facaderens

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for rensning af din facade, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning med facaderens.

Du kan kontakte os på telefon 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.