Erhvervsrengøring i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg

Når du lader DS rengøring stå for erhvervsrengøring i din virksomhed, så sørger vi altid for, at din virksomhed altid har rene og indbydende lokaler. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvordan lokalerne ser ud, når dine medarbejdere møder ind eller dine vigtige samarbejdspartnere kommer på besøg. 

Ønsker du, at vi skal stå for vinduespolering samtidig med den generelle erhvervsrengøring, så er vi også klar til at hjælpe dig med det. Vi bestræber os på at sammensætte netop den rengøringsløsning, som din virksomhed har brug for.

Få et tilbud på erhvervsrengøring

Daglig eller ugentlig erhvervsrengøring?

Uanset om du ønsker, at der skal gøres rent dagligt eller ugentlig i din virksomhed, så står vi klar til at udføre professionel erhvervsrengøring for din virksomhed. Vi sørger for sammen med dig at finde frem til det interval for hvor ofte, der skal gøres rent i din virksomhed for at arbejdspladsen fremstår pæn og ren. 

Vi sørger for at gøre brug af miljøvenlige rengøringsmidler, som opløser og fjerner skidt og snavs. Dette gør vi med omtanke for mennesker og den verden, som vi skal passe på, og for at gøre brug af færre kemikalier. 

Erhvervsrengøring kan øge effektiviteten

Når du som virksomhed sørger for at få regelmæssig rengøring i din virksomhed, så forsikrer du dine medarbejdere for, at de har en sundt og rent miljø at arbejde i. Er arbejdspladsen ikke ren, kan dine medarbejdere opleve gener som eksempelvis hovedpine eller de kan udvikle støvallergi. Med erhvervsrengøring er du med til at forhindre disse gener og på den måde kan det øge effektiviteten hos dine medarbejdere.

Få en pris erhvervsrengøring til din virksomhed

Har du spørgsmål som du ønsker besvaret eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på erhvervsrengøring i din virksomhed, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning med erhvervsrengøring til dig. Du kan kontakte os på telefon +45 30 25 27 54 eller på mail ds@dsrengoring.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular